Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen! Gratis verzending vanaf €149,-

Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Jennifer
3 maanden geleden

Super blij met mijn 3 prachtige agaat vlinders.
super leuk handgeschreven kaartje erbij. Ik kon ze persoonlijk bij haar op halen en heeft ze ter plaatsten nog mooi voor me in gepakt. Ook nog is 3 mooie kleine cadeautjes erbij! Erom bedankt🥰

Renate
4 maanden geleden

Al meerdere bestellingen geplaatst. En ze zijn altijd even mooi en zo gaaf! En hoe het verpakt is! Altijd een kado om te ontvangen! Met recht is dit mijn favoriete webshop! Snelle levering. En altijd een persoonlijk kaartje. Wat ik zelf erg leuk vind. Ga zeker gauw weer bestellen!
Groetjes Renate.

Kimberly van Spanje
5 maanden geleden

Ik ben enorm blij met mijn prachtige agaat vlinder 🥰 Heel erg bedankt voor de geweldige en snelle service, het pakketje was echt een cadeautje om uit te pakken!! 💝

Mandy Nagel-Ruijs
5 maanden geleden

Via socialmedia deze webshop gevonden. Omdat ik nieuw ben met stenen bestelde in een mysteriebox. Echt waar, wat ik ontving was ver boven mijn verwachtingen! Prachtige stenen, groter dan ik dacht en ook veel voor het bedrag wat ik betaalde. Ook was alles echt als een cadeautje ingepakt wat het natuurlijk nog leuker maakt♡. Ik bestelde savonds en de dag erna was hij al op de post. Echt geweldig! Ontzettend bedankt en tot de volgende bestelling.

Romy
5 maanden geleden

Heel erg blij met mijn mooie roze vlinder, en ik kreeg een cadeautje er bij! Super lief! ❤️
Het was ook erg snel verzonden en heel netjes verpakt.
Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Shanaya
5 maanden geleden

Dames met passie voor het vak. Ontmoet op een kerstmarkt in de regio. Weten alles over de verschillende krachten van de stenen. Heel mooi assortiment. Vorige week een bestelling geplaatst van een hele mooie roze amethist bol en werd een dag later bezorgd. Ga zo door!

Angelica
5 maanden geleden

Prachtige bestelling geplaatst en super snel ontvangen! Erg tevreden!